Dalibor Stojšić, Duhovnost

Kako sam kreirao Ezo present?


Piše: Dalibor Stojšić

Poznato je da se više od decenije bavim metodama Spiritualne tehnologije. Moje interesovanje je vezano za svest, um, mentalno…i sisteme, koji su funkcionalni, odmah primenjivi i koji veoma brzo daju rezultate. Uporedo, završio sam školu za trenera Autogenog treninga i izučavao još neke sisteme iz oblasti neognostike i nezavisne sajentologije. Ipak, imao sam utisak kao da mi još nešto nedostaje. To „nešto“ dobio sam u školi Sfera, sistem ezoteričara Rubena Papijana. Ovu školu od devet nivoa (ima i viši nivo, koji ću sigurno za izvesno vreme pohađati), svakodnevno vežbajući završio sam posle gotovo dve godine rada. Ni danas nisam u stanju da objasnim kako se to znanje iz mene ispoljava. Kada me pitaju, obično kažem: Kao da je nešto integrisano u mene i ja jednostavno delujem!

Moje lično mišljenje je da mi je potrebno još vremena da se čitavo znanje „slegne“, mada i ovo što mi se do sada dešavalo i što se dešava je fascinantno! Na primer, svi vi koji me pratite na Instagramu i You tubu znate za moje objašnjenje u vezi kreiranja ciljeva, gde sam objasnio kako se svakim korakom u stvaranju „tenzije“ ka cilju menjaju realnosti. To je jedan od uvida, za koji ne znam da je iko do sada izneo u javnost. Toliko jednostavna činjenica, koja pomaže svakom iskrenom tragaocu i običnom čoveku, koji kreira svoje ciljeve, a ponekad se nađe u situaciji u kojoj mu se čini da „ne ide sve po planu“.

Tokom vežbanja Sfere, prošle godine sam potpuno slučajno (to slučajno je siguran sam uticaj Sfere), došao na ideju da osmislim jednostavan metod, koji omogućava vrlo jednostavno dostizanje sadašnjeg trenutka. Možete ovo stanje zvati i dostizanje neutralnog stanja, stanja u kojem su u balansu misli, emocije bez ikakvog opterećenja, pritiska, naboja.

U radu sa klijentima primetio sam da je današnjem čoveku veoma teško da se dovede u ovakvo stanje. A iz tog stanje sve nadalje proističe. Svaki dalji rad. Tehnike za opuštanje, razne metode vizualizacije donekle pomažu, ali ukoliko klijent nije u stanju da postigne sadašnji trenutak bez ometajućih faktora, sami procesi Spiritualne tehnologije i drugi metodi neće postići maksimalni učinak.

Stvarajući Ezo present uključio sam sve što sam tog trenutka znao. Metode Spiritualne tehnologije, Autogeni trening i kasnije se ispostavilo jednu od vežbi iz Sfere, za koju tada nisam znao, već je na red došla tek nakon dva meseca posle mog kreiranja Ezo presenta. Tada sam bio i ja u šoku. Znao sam nešto, primenio, bilo je funkcionalno, a nakon dva meseca mi predavačica Sfere pokazuje isto to što ja već znam! Kako? Za mene je to još uvek nepoznanica.

Većina klijenata je prezadovoljna Ezo presentom i koriste metod za neke situacije o kojima ni ja nisam razmišljao. Mada, moram da istaknem, nisu svi bili zadovoljni. Uglavnom, to su osobe, koje očekuju da će za par sati ili za par seansi uz pomoć nekog brzog metoda postati nadljudi i da će im se svi životni problemi odjednom rešiti. Takav metod ne postoji, jer je polazna tačka pogrešna. U pitanju je čista egocentričnost čoveka, a iz egocentričnosti nema razvijanja nikakve spiritualnosti. Valjda je to jasno!

Zato metod Ezo present ne promovišem previše. Ezo present je za one, koji zaista žele sebe da unapređuju. Za vas koji razumete o čemu ovde pišem.

U poslednje vreme i Ezo present i druge metode većinom radim na preporuku ili ukoliko procenim da osoba ima dovoljno potencijala da razume o čemu se zapravo radi. Brzi, laki i jednostavni metodi postoje, ali i njih, ipak, treba praktikovati. I svaki od metoda donosi boljitak, napredak…svaki u svom domenu.

I za kraj da navedem za koje situacije najčešće možete koristiti Ezo present:

-kada želite da se opustite i na najbrži način oslobodite misaonih i emocionalnih procesa, koji vas ometaju

-kada želite da se fokusirate na rešavanje svakodnevnih izazova ili problema, kada želite da budete efikasniji

-kada želite da kreirate budućnost, odnosno ukoliko koristite neku od tehnika za kreiranje ciljeva „Ezo present“ će vam pomoći da na najbrži način dođete u početno stanje

-kada želite da se mentalno izolujete od nepoželjnih ili negativnih psihičkih uticaja drugih ljudi

-kada se iznenada nađete u veoma stresnoj situaciji „Ezo present“ vam pomaže da budete racionalniji i da funkcionišete najbolje moguće u datoj situaciji.

Kontakt:

Instagram: @dalibor_stojsic

E-mail: izlazakizmatriksa@yandex.com

Podrži održavanje sajta. Paypal.


Upiši svoj e mail i dobijaj najnovije tekstove. Besplatno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s