Astrologija, Biserka Stamenković

Venera po poljima


Piše: Biserka Stamenković @biba_astro

Već smo se upoznali sa Venerom, planetom šarma, ljubavi i lepote. Ona pokazuje šta očekujemo od ljubavi i koliko smo sposobni da stvorimo i održimo harmoniju u odnosima. Ženska i pasivna, uživa u dodirima, čulna je, meka i nežna, dobroćudna i ljubazna. Pokazuje i kakvu muziku volimo da slušamo i koju hranu volimo da jedemo. 

Pozicija Venere po znacima nam je dala uvid u to na koji način stvaramo i održavamo harmoniju u odnosima, kao i šta volimo. A na koje oblasti života će se to najviše odraziti možemo videti na osnovu pozicije Venere po poljima.

Pa hajde da vidimo šta nam donosi pozicija Venere po poljima.

Photo by Asad Photo Maldives on Pexels.com

Venera u prvom polju donosi šarm i lepotu, ali često uz to i višak kilograma, jer Venera označava obline, kao i slatkiše. Venera u prvom polju je ljubazna i ima veselu narav, ali zna da bude i egocentrična i lenja. Ne voli samoću i važno joj je da bude u paru.

Venera u drugom polju voli da uživa u materijalnim dobrima i hrani. Da troši na lepe stvari. Da zarađuje uz uživanje, putem umetnosti, hrane, gajenja cveća. Voli da sluša muziku dok jede ili zna i da pevuši doj jede. Ljubav utiče na njenu svest o sebi i nedostatak iste može kompenzovati hranom ili trošenjem novca.

Venera u trećem polju daje lepo detinjstvo i harmonične odnose sa braćom i sestrama, rodbinom i komšilukom. Lepo izražavanje, ljubav prema učenju, kreativno pisanje i ljubav prema čitanju. Jedeš dok učiš, pa prljaš papire. Voliš da jedeš dok hodaš ili da slušaš muziku dok šetaš. Važna ti je boja automobila ili telefona. Ljubav možeš da nađeš na ulici, preko telefona, interneta, u komšiluku. Često je prva velika ljubav baš ljubav iz osnovne škole

Venera u četvrtom polju daje uživanje u domu i porodici. Daje ljubav prema roditeljima i domovini. Harmoniju u domu. Važno ti je da je stan lepo uređen i okrečen, da imaš lepe slike i umetničke predmete, cveće u stanu ili na terasi. Čim dođeš kući spremaš hranu ili jedeš. Voliš da slušaš muziku kod kuće. Da se opustiš i uživaš. 

Venera u petom polju daje sreću u ljubavi, ljubav na letovanjima ili u srednjoj školi, u kafiću ili restoranu. Ljubav prema pozorištu. Od svake veze se očekuje brak. Voliš da jedeš u restoranima, da ideš na koncerte. Uživaš u hobijima i od njih možeš i da zaradiš, dobro ti idu svi sportovi sa loptom. Daje ljubav prema deci, a deca su kulturna i lepo vaspitana. 

Venera u šestom polju daje da radiš posao koji voliš. Radiš kao pevač, poslastičar, pekar, pravnik, ekonomista, umetnik. Radni prostor je lepo sređen, harmonični odnosi na poslu. Slišamo muziku dok radimo, a tu je uvek prisutna i hrana. Lepo se oblačiš za posao. Ljubav pronalaziš na poslu. Daje i ljubav prema kućnim ljubimcima, ali i problem sa šećernom bolešću. 

Venera u sedmom polju daje brak iz ljubavi, srećan brak, sreću u javnom životu, na sudu. Daje lepo slaganje sa drugim ljudima, uspeh u pravnim poslovima, da se sređujemo kada treba da izađemo u javnost.

Venera u osmom polju daje materijalnu sigurnost preko partnera, nasledstva ili alimentacije i osiguranja. Senzualnost i skladne seksualne odnose. Dobar položaj za bankarske poslove. Daje i estetske operacije, operacije krajnika i štitne žlezde.

Venera u devetom polju daje ljubav na fakultetu ili u inostranstvu. Brak se sklapa za vreme studija ili sa strancem. Uživanje i hedonizam na putovanjima u inostranstvu. Obavezno dobiješ neki kilogram viška. Obilaziš galerije, Ideš na koncerte. Voliš da probaš kuhinju tog naroda. Nekada daje i jak religijski poriv. 

Venera u desetom polju daje društveni uspeh i omiljenost. Uspeh i sreću sa suprotnim polom. Uspeh u pravu, diplomatiji, umetnosti…Šef je ljubazan i fin i sa svim autoritetima uspostavljaš skladne odnose. Daje težnju ka visokom statusu u društvu.

Venera u jedanaestom polju daje lepe odnose sa prijateljima. Sa prijateljima voliš da jedeš, slušaš muziku, odlaziš u prirodu. Družiš se sa parovima. Ponekad si posrednik u ljubavi prijateljima. Uspeh u svim vrstama organizacija i politici. Ljubav prema svim ljudima. Uživaš kad odeš u penziju. 

Venera u dvanaestom polju daje saosećajnost i duhovnost. Ljubav prema moru i dalekim zemljama, ostrvima. Tajne ljubavi. Skladne odnose sa kumovima. Lepo se osećaš kada se osamiš, u SPA centru, u muzeju, na moru, ostrvu, okeanu. Daje strah od ulaska u brak i od razvoda, a nekad i nemogućnost sklapanja braka. Daje i stidljivost i uvredljivost.

Kontakt:

Instagram:  @biba_astro

E mail: bibaastro@gmail.com

Podrži održavanje sajta. Paypal.

Upiši svoj e mail i dobijaj najnovije tekstove. Besplatno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s