Astrologija, Biserka Stamenković

Venera po znacima


Piše: Biserka Stamenković @biba_astro

Venera je planeta ljubavi i lepote. Pokazuje šta očekujemo od ljubavi i koliko smo sposobni da stvorimo i održimo harmoniju u odnosima.

Venera u Ovnu je impulsivna i strastvena, otvorena, vedra, pozitivna i puna entuzijazma.

Potrebna joj je stalna potvrda ljubavi, da u ljubavi oseća da je prva i jedina. Ako vas osoba sa Venerom u Ovnu voli to ćete bez dileme znati. To je žena ratnik i pobednik i u odnosima je dominantna.

Venera u Biku je meka, senzualna, delikatna, emotivna, čulna, uživa u svim zemaljskim zadovoljstvima. Šarmantna je, ima lepu boju glasa i privlačna je suprotnom polu. Opušta se u prirodi, u hrani i piću i ušuškana u udobnosti materijalnog, zadovoljna sobom, čeka da bude osvojena. Ukoliko je nesigurna, može da postane posesivna i tvrdoglava.

Venera u Blizancima svoja osećanja pretače u reči. Piše poruke i pisma, sve ukrašeno srcima, guguče preko telefona. Ako Vas voli to će Vam i reći. Graciozna je, ima lepe manire i rado je viđena u svakom društvu, nasmejana i razigrana, poletna, blistavog pogleda, podiže raspoloženje gde god se nađe.

Venera u Raku nalazi ljubav u svom domu i svojoj porodici. Ima lep dom, ušuškan, tu kuva i prepušta se hedonizmu. U domu vlada ljubav. Odlikuje je tihi šarm, unutrašnja i spoljašnja lepota, saosećajnost i brižnosti. Potreban joj je partner koji ispoljava svoja osećanja, koji je romantičan i nežan. 

Photo by Asad Photo Maldives on Pexels.com

Venera u Lavu je najromatičnija. Voli život, decu i ljubav. Bez ljubavi ne ulazi ni u kakve odnose, nema kod nje ni interesa u vezi, niti može strast da je poremeti. U ljubavi je postojana i traži neprekidnu pažnju. Voli aplauze, uvek je sređena, voli nakit ili bar neki sjajni detalj na garderobi, često ima bujnu kosu, grivu i najvažnije joj je da ima frizuru. 

Venera u Devici se retko prepušta ljubavi, a da nije razmotrila i uzela u obzir sve osobine osobe i sve aspekte na koje ljubav može da utiče. Tačno zna šta joj odgovara, a šta ne. Teško je možete očarati. Retko gaji lažnu nadu. Voli lep i uredan izgled, a aljkavost ne podnosi. Sama ne očekuje neke preterane izlive ljubavi, već da bude sve lepo, skladno i harmonično.

Venera u Vagi je lepa, nežna, ljubazna, esteta. Ima smisla za diplomatiju i veliki osećaj za pravdu. Uvek je sređena i namirisana, a to i očekuje i od partnera. Ne voli vulgarnost ni u izgledu niti u govoru. Ona je dama.

Venera u Škorpiji je dominantna. Ima potrebu da zaintrigira, da sve oko sebe malo izbaci iz ravnoteže. Meša ljubav i strast. Ukoliko nema strasti ni ljubavi nema. Vođena dubokim energijama Plutona zna da bude posesivna, ljubomorna, pa i osvetoljubiva. Treba da se trudi da ne donosi odluke pod uticajem strasti, već da o svakom koraku razmisli i da radi na svom samopouzdanju.

Venera u Strelcu je nasmejana, širokih shvatanja i na ljubav gleda bez skepse i opreza, sa optimizmom. Voli sport, putovanja i životinje, naročito konje. Daje veliki značaj obrazovanju, pa i u ljubavi očekuje da se širi, razvija i kroz ljubav raste.

Venera u Jarcu vam može izgledati distancirano. Ona je mudra i oprezna. Ljubavi pristupa na ozbiljan i odgovoran način.. Traži partnera i ljubav za ceo život i strpljivo je čeka. Traži ravnopravanog partner, na koga se može osloniti. Verna je i često rigidna.

Venera u Vodoliji traži originalnog i slobodoumnog partnera koji će joj pre svega biti dobar prijatelj. Nije posesivna, iskrena je i poštena. Bori se protiv svih vrsta okova, kida lance, revolucionar je i humanista. Zagledana u budućnost, ide ispred vremena i zna da se oseća neprilagođeno i nespokojno. U ljubavi je bez predrasuda i sa partnerom želi da pre svega deli iste životne ideale. 

Venera u Ribama je u egzaltaciji, može najviše ljubavi i lepote da da. Volela bi da je večno zaljubljena, da je uvek ushićena i očarana. Traži idealnu ljubav pa se lako može razočarati. Može platonski da voli godinama. Intuitivna je, produhovljena, kreativna, saosjećajna. Izraženih umetničkih talenata i mašte kroz život korača negde između zemlje i neba, balerina i princeze iz bajke.

Kontakt:

Instagram:  @biba_astro

E mail: bibaastro@gmail.com

Podrži održavanje sajta. Paypal.

Upiši svoj e mail i dobijaj najnovije tekstove. Besplatno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s