Astrologija, Biserka Stamenković

Mesec i Venera u horoskopu muškarca – 2.deo


Piše: Biserka Stamenković @biba_astro

A sada da vidimo na osnovu položaja Venere u znaku koje su osobine žene muškarcu fizički privlačne.

Venera u Ovnu opisuje vitku, mišićavu i zategnutu devojku, koja je uvek u akciji. Često ima istaknut nos ili čelo, pa i neki karakterističan mladež ili tetovažu. To je devojka koja se oblači sportski, ili nosi neku vrstu uniforme ili odela (sako).

Venera u Biku je čulna devojka, sa oblinama, mazna i nežna. Može imati i nekoliko kilograma viška. To je slika Botičelijeve ili Miloske Venere, lepe žene, boginje. A iznad svega su privlačni njena putenost i mirnoća, lep vrat i umilan glas.

Venera u Blizancima je mladolika, obučena u trendu. Komunikativna, pametna, pričljiva i radoznala. Njena ležernost i lakoća u govoru i pokretu osvaja. Sa njom je stalno u pokretu, voze se, pričaju preko telefona, razmenjuju nežnosti putem poruka.

Venera u Raku je nežna i osetljiva, suznih očiju, ovalnog lica i istaknutih grudi. Malo punije građe, u ženstvenoj garderobi. Možda malo podseća izgledom na njegovu majku, što mu podsvesno uliva sigurnost da će brinuti o njemu, kući i deci.

Venera u Lavu je devojka bujne, duge, talasaste kose, devojka koja se izgledom ističe. Ne mora biti naročito lepa, ali pojavom obasja svaku prostoriju u kojoj se pojavi. Sve na njoj je brendirano i kvalitetno. Muškarac sa Venerom u Lavu se ponosi svojom lepšom polovinom.

Venera u Devici opisuje skromnu devojku koja nema potrebu da se ističe i nameće. Koja ne želi da privlači pažnju na sebe. Obučena je uredno i čisto, uvek opeglana i po malo kruta. Sitnije građe, malo istaknutog stomaka. Racionalna, čvrsto se drži na zemlji i tako uliva sigurnost. 

Venera u Vagi opisuje devojku koja je uvek doterana i namirisana, koja ima lepe manire, koja je kulturna i fina. Pored toga uvek nosi nakit, Lepota i simetrija su njeno drugo ime. Ona je rođena dama. Teži miru i harmoniji i želi da se prilagodi. Može imati istaknutu zadnjicu. 

Venera u Škorpiji opisuje pomalo mistične devojke, koje znaju da istaknu svoj seksipil. Možda nisu najlepše na svetu, ali su magnetski privlačne. Sa njima nikada nije načisto i taj odnos vruće-hladno je izuzetno privlačan za njega. 

Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Venera u Strelcu je vedra devojka, slobodna i svoja. Može ličiti na strankinju i njena želja za putovanjima i novim znanjima, kao i njen život pun avantura udahnjuju u njegov život optimizam i on se kroz ljubav širi i raste.

Venera u Jarcu je ozbiljna devojka. Može da bude zrelija i starija, ali i „starmala“. Ona i svojim izgledom, svedenim načinom oblačenja, i svojim ponašanjem, pomalo krutim i strogim, odaje utisak iskusne i uspešne devojke, koja zna šta u životu želi. A on želi nju, za ceo život.

Venera u Vodoliji je sve samo ne obična i neprimetna. Ona je pametna, komunikativna, okružena ljudima. Ima svoj neobičan i originalan stil oblačenja i ne utapa se u masu. I pored toga će često menjati izgled, jer je privlači sve što je novo i avangardno. Ona mu je pre svega prijatelj, pa tek onda ljubavnica.

Venera u Ribama je romantična i nežna. Umetnica, balerina, naučnica, u svom svetu i zanesena. Istinski želi da pomogne drugim ljudima, pa je često požrtvovana na svoju štetu. Intrigira i privlači kao sirena. Neuhvatljiva i čarobna. 

Kontakt:

Instagram:  @biba_astro

E mail: bibaastro@gmail.com

Podrži održavanje sajta. Paypal.

Upiši svoj e mail i dobijaj najnovije tekstove. Besplatno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s