Astrologija, Biserka Stamenković

Mesec i Venera u horoskopu muškarca – 1. deo


Piše: Biserka Stamenković @biba_astro

Mesec u horoskopu muškarca opisuje njegovu majku, ali i priča o tome kakva mu je partnerka potrebna, kakvu ženu želi pored sebe i u kući, kakva treba njemu kao Suncu. 

Venera daje opis devojke/žene koja mu se fizički dopada. Koje osobine fizičke i karakterne treba da ima da bi bila privlačna njemu kao Marsu.

Kada su Venera i Mesec u harmoničnim aspektima, majka s lakoćom prihvata devojku svog sina, a i toj devojci će biti lako da pređe iz uloge devojke u ulogu supruge. 

U neharminičnim aspektima, iako postoji inicijalna ljubav, devojka kao supruga ne može da zadovolji potrebe koje su njenom muškarcu neophodne za srećan partnerski život, a i majka u startu ne prihvata tu devojku za svog sina.

Kada je Mesec u Ovnu potrebna mu je dominantna partnerka koja će da ga vodi, koja je vredna i odlučna.

Mesec u Biku želi partnerku koja mu je odana, koja je emotivno stabilna i podstiče njegove ambicije.

Sa Mesecom u Blizancima odgovaraju mu partnerke koje su intelektualne, fleksibilne i lako se prilagođavaju svakom društvu.

Sa Mesec u Raku mu je potrebna žena koja će preuzeti ulogu njegove majke i brinuti o svim njegovim potrebama.

Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Mesec u Lavu – potrebna mu je žena od stila, sa puno ukusa i entuzijazma, sa kojom može da se ponosi, koja voli život i decu.

Mesec u Devici – potrebna mu je žena koja je stabilna, koja nije emotivno zahtevna, čak je poželjno da bude distancirana, radna i uredna, koja mu neće predstavljati teret u životu.

Mesec u Vagi – traži društvenu, lepo vaspitanu i kulturnu partnerku, koja voli zabave i u svakoj prilici je dama.

Mesec u Škorpiji – potrebna mu je senzualna partnerka, i nežna i intrigantna, a istovremeno i intuitivna. Da može da pronikne u njegove istinske potrebe i oseti njegove promene raspoloženja.

Mesec u Strelcu – zbog svoje potrebe za slobodom muškarac sa ovim položajem Meseca kasno stupa u brak. Potrebna mu je slobodna žena, puna optimizma, koja ga neće sputavati i sa kojom može bilo gde na svetu da formira dom.

Mesec u Jarcu – potrebna mu je partnerka koja će dobro voditi brigu o svim kućnim stvarima i o finansijama. Koja će mu pomoći da ostvari svoje ambicije.

Mesec u Vodoliji – želi slobodnu partnerku, koja će mu biti prijatelj, a koja je istovremeno oslobođena svih okova društva, spremna na nove stvari i promene u svemu, pa i u seksu.

Mesec u Ribama – želi partnerku koja je saosećajna i njemu predana i koja u domu pravi oazu mira. Na neki način postaje zavisan od nje.

Kontakt:

Instagram:  @biba_astro

E mail: bibaastro@gmail.com

Podrži održavanje sajta. Paypal.

Upiši svoj e mail i dobijaj najnovije tekstove. Besplatno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s