Duhovnost

Zašto predstavnici inteligentnih civilizacija ne komuniciraju sa nama?


Piše: Nikolaj Levašov, prevod sa ruskog Dušan Mitrović

Samo u našoj Galaksiji postoje milijarde planeta naseljenih inteligentnim bićima. I u našem Univerzumu postoje i milijarde takvih galaksija. Odmah se postavlja pitanje: zašto naši razumni susedi, ako postoje, ne dolaze da razgovaraju sa nama?

Odgovor na ovo pitanje je vrlo jednostavan: njima nije neophodno da komuniciraju sa ljudima koji su na tako niskom nivou evolutivnog razvoja kao što smo mi sada. To je isto kao i odlazak u obdanište i započinjanje komunikacije sa bebama mlađe grupe. Da li idete tamo da razgovarate sa njima? Naravno da ne. Tako da naše komšije ne žure sa komunikacijom upravo iz tog razloga: nemaju o čemu da razgovaraju sa nama!

Razni svemirski brodovi naših suseda i prijatelja i neprijatelja, stalno lete na Zemlju sa svojim ciljevima. Zašto nam prijatelji ne pomažu? Ovde je odgovor takođe jednostavan: „potrebno je pomagati je samo neko ko je dostojan pomoći …“ Zato što netražena i nezaslužena pomoć stvara stalnu želju za paratiziranjem i usporava razvoj.

Zato, da bi razvijene civilizacije počele da komuniciraju s nama, mi sami moramo da prevladamo evolutivno detinjstvo i zaslužimo komunikaciju ili pomoć visoko razvijenih suseda uz našu neumoljivu težnju ka razvoju. Na drugačiji način, niko od „pristojnih“ ljudi neće pričati sa nama! Zato što još uvek nismo dostigli nivo razvoja dovoljan da „odrasli ujke i tetke“ pričaju sa nama.

Za njih mi smo još uvek bebe. A one limenke koje mi sa velikim poteškoćama podižemo u atmosferu, vrlo uverljivo svedoče da još uvek ništa ne znamo o prirodi i ne znamo kako to treba. O čemu možete razgovarati sa bebama sa tuđe planete? O zvečkama i plišanim igračkama? U tome nikada nije bilo smisla niti koristi. Predavati nam neku tehnologiju da bi mi glupo uništili sami sebe i planetu? Ne, nikako!

Prvo moramo steći potrebno znanje, tj. odrasti i postati mudriji. I tek tada će nam početi govoriti o nečemu, polako nas povlačeći na nivo razvoja drugih normalnih civilizacija.

Život u svemiru je veoma rasprostranjen. Dakle, naša civilizacija nije ni posebna ni jedinstvena. I oni će početi razgovarati s nama tek kada za to „sazremo“, odnosno, kada počnemo da razumemo šta nam govore druga svesna bića. I biće tada zainteresovani za ono što mi kažemo. Do tog trenutka niko nije zainteresovan da razgovara s nama osim parazita. To je kao razgovarati sa tuđom bebom: jedan razgovor bez međusobnog razumevanja.

A paraziti vole da napadaju mlade i neiskusne civilizacije. A ako je civilizacija već razvijena na planeti koja ih zanima, oni pokušavaju da je vrate u divljaštvo uz pomoć „prirodnih“ katastrofa, a zatim je porobljavaju. Upravo to se dogodilo sa našom zemaljskom civilizacijom.

Zemaljska civilizacija je nekada bila veoma visoko razvijena! To potvrđuje ta činjenica, što su se naši preci pedantno pripremili za kolonizaciju koja se dogodila pre oko milion godina. Priprema je bila u tome da se uspostavi potrebni red u odnosu na sve što se kretalo oko sunca.

Stvar je u tome što se planetarni sistemi formiraju tek nakon eksplozije zvezde. Tada se pojavljuju uslovi za sintezu planeta iz primarnih materija prirodno. I kao posle bilo koje eksplozije i svi rezultati takve „ eksplozije supernove“ kružili su oko naše zvezde po potpuno nepredvidivim putanjama.

Živa materija (život) se automatski pojavila na planetama, ali, kao rezultat neizbežnih sukoba u prirodnom haosu, život je propao i ponovo se rodio. U takvim uslovima nije neophodno očekivati razvoj žive materije bar do srednjeg nivoa. Za pojavu sisara potrebne su desetine, možda čak i stotine miliona godina neprekidnog razvoja. A u divljini je to nedopustivi luksuz. U prirodi nema uređnosti i sigurnosti.

Zato su naši preci drevne bele rase i proizveli uređenje Sunčevog sistema na takav način da isključuju kosmičke katastrofe, neizbežne u prirodnom haosu tokom miliona godina.

Ta je činjenica upravo nepobitan i apsolutno uverljiv dokaz da je kosmos naseljen i da u njemu postoje civilizacije koje su neizmerno razvijenije od naše danas. Mnoge informacije svuda oko nas su uverljivi dokazi da je zemaljska civilizacija u prošlosti bila veoma razvijena.

A onda je došao pravi „Zvezdani rat“. Svemirski banditi, koje nazivamo i „tamne sile“, planirali su da osvoje našu planetu kako bi iskoristili sve plodove visoko razvijene civilizacije. Pripremili su napad na Zemlju sa najbližeg meseca Lele (Zemlja je u to vreme imala 3 meseca). To je otkriveno u poslednji trenutak, a svetli jerarh Tarh Perunovič bio je primoran da uništi osvajačke baze zajedno sa mesecom, snagom njegovih misli.

Nakon toga, fragmenti meseca padali su na Zemlju i prouzrokovali kolosalnu planetarnu katastrofu, koja se dogodila pre 113 hiljada godina. Ali zemaljska civilizacija nije nestala. Posle su Tamne sile, dobro pripremljene, pokrenule svetski nuklearni rat, koji je pre 13 hiljada godina doveo do druge planetarne katastrofe.

Kao rezultat toga, zemaljska civilizacija je potpuno uništena i vraćena na nivo primitivnog društva. Ali naši zaista veliki preci ovde se nisu predali neprijateljima, već su nastavili da rade i bore se. Obnovili su civilizaciju uz pomoć stanovnika drugih planeta – unije svetlih civilizacija. Zato su banditi morali da započnu još nekoliko ratova, uključujući nuklearne ratove da bi konačno osvojili našu planetu.

Nakon ovog rata, postali smo ono što danas jesmo: životinje poput ljudi. Ne „razumne životinje“, već prave životinje koje žive pod kontrolom svojih instinkta i osećaja i još uvek teško koriste svoj um.

Zato naši inteligentniji susjedi ne komuniciraju s nama. Oni nemaju šta da nam kažu što bi mi razumeli i kod nas nema ničega što bi im bilo interesantno. Mi smo za njih divlje životinje! Svetli Jerarsi koji nadgledaju našu „civilizaciju“ pružaju nam minimalno potrebnu pomoć, a ostalo moramo učiniti sami!

Ako ponovo ne postanemo razumni ljudi, neizbežno ćemo poginuti, jer životinje u najvećem delu žive samo do početka procesa pravljenja kobasica ili ćevapa. A onda – potpuni zaborav do sledeće reinkarnacije (sledeće inkarnacije u fizičkom telu).

Podrži održavanje sajta. Paypal.

Upiši svoj e mail i dobijaj najnovije tekstove. Besplatno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s