Duhovnost

Poruka ženama – O seksu


Piše: Dmitrij Bajda, prevod sa ruskog Dušan Mitrović

Priroda je uređena tako da telesna bliskost među ljudima (seks) treba da služi svrsi rađanja dece. Ceo životinjski svet živi baš tako, i svima to odgovara. Ali, kao što sam već napisao u ovom članku, paraziti su nam nametnuli seks u neprimerenoj količini kako bismo izbacivali više svoje „životne snage“, koju nam potpuno besplatno oduzimaju.

Photo by W R on Pexels.com

Seks industriju su stvorili paraziti posebno kako bi ljude držali pod stalnim uzbuđenjem pod uticajem emocija. Otida i navala LBGT propagande. U tom stanju ljudi ne koriste mozak i rade puno glupih stvari koje donose parazitima dodatni prihod. Žene su bile prisiljavane i naučene da budu stalni seksualni provokatori muškaraca i provociraju ih na stalnu potragu za najbržim zadovoljstvom svog uzbuđenja. Odnosno, nas su veštački naučili da živimo život životinja.

Seks u porodici, naravno, treba da postoji, ali to bi trebalo da bude izazvano ljubavlju, a ne požudom. Suština deteta, začetog u ljubavi, dolazi sa mnogo višeg nivoa planete nego bez nje. Ako se začeće dogodi bez ljubavi, i još ako pri tome intimnost sa partnerom izaziva negativne emocije, tada otelotvorena suština dolazi sa nižeg evolutivnog nivoa. Više o tome pročitajte u knjizi Nikolaja Levaškova „Suština i razum“. Tom 1. Poglavlje 4. „Priroda emocija. Više ljudske emocije. „
Intimnost između muža i žene zapravo nije prečesto potrebna. Za održavanje dobrog stanja, mislim da je jedan ili dva puta mesečno dovoljno. Mi ne živimo zbog toga! U isto vreme, energija se neće gubiti i na zdravlje to neće uticati, a porodica će biti jača i krepkija. A pametan muškarac će uvek moći da preusmeri prekomerno uzbuđenje („seksualnu energiju“) u korisno područje porodičnog života.

Photo by cottonbro on Pexels.com

Bolje je ne koristiti bilo kakve egzotične metode seksualne prirode u porodici i ne razmišljati o njima. Priroda ne predviđa nikakve druge metode seksa, osim tradicionalnih. Sve ostalo vodi negativnim posledicama. Zapadni saboteri stalno lažu o neškodljivosti određenih „metoda“ i „trikova“ u seksu. Ni u kojem slučaju im ne verujte. Čak je i bezopasan „blovjob“ veoma nepoželjan! Muška sperma je hemijski aktivna supstanca. I nikada ne bi smeo da stigne u želudac!

Drage žene! Ni u kom slučaju ne pristajte na abortus, osim ako je to apsolutno neophodno. U stvari, to je pravo istinsko ubistvo malog čoveka, od koga njegova suština, koja se otelotvorila u telu vašeg nerođenog deteta, takođe može teško da nastrada. Pobačaj uvek podrazumeva veoma tešku Karmu za muškarca, ženu i lekara.

Prvi i jedini muškarac u ženinom životu trebao bi biti njen muž! To je veoma važno! Što manje ulaska tuđe genetiku u vašu, vaša će deca biti zdravija. A to je, kako se sećate, vrlo važno za sve! Svaki muškarac koji je intiman sa ženom, ostavlja joj, pored materijalnog, energetski trag koji utiče na svo buduće potomstvo i na vas samu. Drugim rečima, „sakupljate“ sve genetske informacije svakog od svojih partnera.
To je sve što sam hteo da vam kažem, drage žene, u ovom kratkom članku!

Podrži održavanje sajta. Paypal.

Upiši svoj e mail i dobijaj najnovije tekstove. Besplatno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s