Duhovnost, Dušan Mitrović

Jedan od načina uzimanja energije preko slika


Piše: Dušan Mitrović

Godine 1987. u Prvom moskovskom medicinskom institutu, ispitivali su i primenjivali veoma široko sesije anti-starenja i zdravlje-obnavljanja za „elitu“. Da bi se to sprovelo, konstruisali su, tzv. astralnu mašinu, koja je bila velika spiralna cev kojom cirkuliše slani rastvor (0,9% rastvor natrijum hlorida). Pomoću kolebanja magnetnog polja dobijali su to, da se ţivotna energija čoveka donatora predaje „izabranom“, nakon čega taj drugi oseti nalet snage, i to je bio efekat podmlađivanja, dok je istovremeno čovek donator slabio, i imao drugačiju patologiju.

I što je više čovek donator uključen u takvu „transfuziju“ životne snage, uočavane su sve teže i opasnije zdravstvene posledice.
Za oporavak i podmlađivanje „izabrani“ je udobno smeštan na posebnu ležaljku, koja je zajedno sa njim smeštana unutar gigantske spirale. Naravno, samo mentalno poremećena osoba se može dobrovoljno složiti da postane donator. Ali vrlo često donatore o tome niko ništa nije pitao!

Putujte preko booking.com. Klik na sliku!

„Samo“ je uzimana fotografija željenog donatora i … koja bi bila smeštena u poseban deo đavolske mašine. Posredstvom zračenja fotografije čoveka donatora magnetno polje je dobijalo isti efekat kao da je umesto fotografije bio prisutan sam čovek donator! Mislim da nije potrebno objašnjavati da donatora koji učestvuje u takvom eksperimentu niko ništa nije pitao. I to – nije izum naučne fantastike, već objektivna realnost! Dakle, nakon što je Olga izbegla zatvor, on je odlučio da je kazni na taj način.
( Eto zašto nije dobro ostavljati svoje fotografije i fotografije svoje porodice na svojim profilima svima na dohvat ruke. Ne mora biti u pitanju ovakva mašina, već sasvim obično ili možda neobičnije delovanje).

nastaviće se

Podrži održavanje sajta. Paypal.

Upiši svoj e mail i dobijaj najnovije tekstove. Besplatno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s