Dalibor Stojšić, Spiritualna tehnologija

„Ezo present“, novi metod za dostizanje sadašnjeg trenutka


Piše: Dalibor Stojšić

Nama ljudima, svojstveno je da zakomplikujemo sve čega se dohvatimo. I dalje smo na niskom evolutivnom nivou (iako se mnogima čini drugačije), gde um dominira i gospodari nama, odnosno našim životima. Misaoni procesi su nam komplikovani, jer još uvek stojimo na stanovištu da je dugo razmišljanje pravilan put. „Što duže mislimo – donosimo kvalitetnije zaključke i rešenja“ je veoma loš pristup. Ljudska rasa obožava da „premisli“, pa iz toga proizilaze razne kompleksne ideje i procesi. Jednostavnost se smatra primitivnom, jer čovek danas smatra da ako ubaci u svoj um što više ideja, iluzija i neobrađenih procesa, da je time pametniji. Zato, izgleda, više nismo sposobni da izvršimo vrlo jednostavan proces, koji se zove sadašnji trenutak.  

Ovom tematikom (sadašnji trenutak) sam se bavio u knjizi „Put u sadašnjost“, koju možete besplatno preuzeti na ovom sajtu (za android uređaje knjiga se nalazi na dnu stranice, a za desktop računare u desnoj traci sajta) . Pokušao sam na samo sedamdeset strana da objasnim jednostavnost sadašnjeg trenutka i da ponudim Metod bez metoda. Potpuno jednostavan način za dostizanje stanja SADA. Ipak, čini se, da ta jednostavnost nije svakome lako dostižna. Iz tog razloga sam kreirao metod, najlakši način za dostizanje stanja SADA pod nazivom „Ezo present“.

Verujem da ste do sada mnogo čitali ili slušali o sadašnjem trenutku, ali ovog puta imaćete priku da umesto priče, stanje SADA sami iskusite i doživite. „Ezo present“ je metod, koji poboljšava vašu funkcionalnost i na taj način ćete imati i bolji kvalitet života.

„Ezo present možete koristiti u više životnih situacija:

-kada želite da se opustite i na najbrži način oslobodite misaonih i emocionalnih procesa, koji vas ometaju

-kada želite da se fokusirate na rešavanje svakodnevnih izazova ili problema

-kada želite da se fokusirate na vaš rad i kada želite da budete efikasniji

-kada želite da kvalitetnije učite

-kada želite da kreirate budućnost, odnosno ukoliko koristite neku od tehnika za kreiranje ciljeva „Ezo present“ će vam pomoći da na najbrži način dođete u početno stanje

-kada želite da se mentalno izolujete od nepoželjnih ili negativnih psihičkih uticaja drugih ljudi

-kada se iznenada nađete u veoma stresnoj situaciji „Ezo present“ vam pomaže da budete racionalniji i da funkcionišete najbolje moguće u datoj situaciji.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Obuka za „Ezo prezent“ traje svega jedan školski čas (45 minuta). Obuka se sastoji od tehnike za opuštanje i „Ezo present“ vežbe, koja traje svega četiri minuta. Na obuci se čitav proces radi tri puta.

Nakon obuke, klijent vežbu praktikuje samostalno (preporučeno tri puta dnevno) narednih pet dana. Nakon tog perioda, a u sledećih pet do sedam dana, klijent vežbu „Ezo present“ prilagođava sebi, odnosno vremenski skraćuje elemente vežbe, koje je utvrdio da je savladao. Na taj način, vežbajući „Ezo present“, klijent vrlo brzo dolazi do faze kada čitavu vežbu, odnosno stanje SADA može da dosegne za svega 20 sekundi, a upornijim vežbanjem i kraće.

Cilj vežbanja metoda „Ezo present“ je da se dostignu maksimalna funkcionalnost i  praktična primena u životnim situacijama i da čitav proces traje najkraće moguće za pojedinca.  

Nakon obuke, opis vežbe se dobija u pisanoj formi (e format). Obuka se vrši individualno. Za „Ezo present“ nisu predviđeni grupni kursevi. Čitava obuka se vrši isključivo onlajn (potreban je stabilan internet za video poziv).

Prijave za „Ezo present“ obuku se vrše preko mog Instagram profila (kontakt DM)

https://www.instagram.com/dalibor_stojsic/

Predstavljanje metoda „Ezo present“ možete pogledati i na you tube kanalu  „Akademija ličnog razvoja“.

Podrži održavanje sajta. Paypal.

Upiši svoj e mail i dobijaj najnovije tekstove. Besplatno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s