Duhovnost, Dušan Mitrović

Podvojene ličnosti


Piše: Dušan Mitrović

Kada smo u određenom emocionalnom stanju, ili otvoreni, možemo oslabiti svoju odbranu i lako možemo biti podvrgnuti bilo kakvom uticaju, namerno ili nenamerno, ili astralnim parazitima. Bivajući u stanju stida, bola, prevelikih negativnih ili pozitivnih emocija, ni ne primetivši, postajemo predmet manipulacije tuđe, spoljne suštine i to onda dijagnostikujemo kao podvojene ličnosti. O tome se ne priča, kao da takav problem ne postoji.
Takve suštine stiču status domaćina, a naša sopstvena može biti blokirana ili čak izbačena iz tela. Na taj način smanjujemo evolutivni nivo svoje suštine ili oboljevamo, ne poznavajući prave zakone prirode. Kakvim lekovima se može tretirati nešto kao što je „podeljena ličnost“, ako je uzrok u potpunosti na drugom nivou? A mi nikada nismo ni čuli da imamo neku vrstu zaštite, koju je moguće izgraditi i upravljati sa njom…
Ako, iz nekog razloga, čovek ima oslabljeno zaštitno psi-polje, postoji mogućnost ne samo proboja na bilo kom mestu, već i prolaz kroz zaštitu, i zahvatanje fizičkog tela drugom suštinom. Pri tome,može da uđe kako ljudska suština, tako i suština bilo koje astralne životinje.
Razmotrimo ovo detaljnije …

Photo by Chalo Garcia on Pexels.com

Kada je pun mesec, kada je negativan uticaj energetskih tokova iz astralnog i eteričnog plana maksimalan, postoji još veće ometanje već oslabljenog psi-polja. A u nekim slučajevima ono može nestati potpuno. U fizičko telo bez psi-zaštite ili sa veoma slabom psi-zaštitom može ući ne samo suština čoveka, već i neki drugi entitet sa etreičnog ili nižeastralnog plana.
Istovremeno, ta suština može zauzeti tuđe fizičko telo kako privremeno, tako i trajno. U ovom drugom slučaju, „domaća“ suština je potpuno blokirana napadačem ili se isključuje potpuno, kao pri smrti.
Dok je u fizičkom telu „tuđa“ suština – okupator , ona ostvaruje svoje želje i potrebe. Fizičko telo se može porediti sa odećom koju čovek skida pre odlaska u krevet i ponovo oblači ujutro posle ustajanja.
I ako neko, dok vi spavate, obuče vašu odeću, radi u njoj sve što hoće, a posle vam je vrati, onda vi, naravno, nećete znati šta je radio čovek, noseći vašu odeću u periodu dok ste spavali. I ako neko, videvši tu istu odeću na vama, kaže, da je video čoveka u toj odeći, koji je učinio ovo-ili-ono, onda će to za vas biti jednako eksploziji razarujuće bombe.

Putujte preko booking.com. Klik na sliku!


To je sasvim uobičajena pojava među psihijatrijskim bolestima kod ljudi. Veoma zanimljiv je primer jednog fenomena ove vrste. Jedna devojka je bila veoma strogog morala, vodila lep životni stil i nije dozvoljavala nikakav seksualni kontakt sa muškarcima. Svake večeri odlazila je na spavanje i budila se ujutru spokojna. Ali kada je njena suština tokom spavanja napuštala telo, u napušteno fizičko telo ulazila je druga ženska suština, ali sa potpuno suprotnim moralom. „Nosila“je slobodno telo, izlazila je na ulicu i imala buran seksualni život. Ujutro, pre povratka“prirodne“ suštine u telo domaćina, vraćala se ta suština na svoje mesto, dok domaća suština apsolutno ništa
nije znala o avanturama svog fizičkog tela. Jednog dana, devojka je otkrila da je trudna. Možete li da zamislite kako se osećala tada?! Šta je „sveti“ duh uradio sa njom?!.

nastaviće se

Podrži održavanje sajta. Paypal.

Upiši svoj e mail i dobijaj najnovije tekstove. Besplatno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s