Duhovnost, Dušan Mitrović

Suštine izumrlih životinja i gde se nastanjuju


Piše: Dušan Mitrović

Život na trećem materijalnom (astralnom) nivou planete, nije manje raznovrsan nego ovaj na fizičkom nivou, čak je i raznovrsniji. Tamo živi ogromna većina suština izumrlih stvorenja, odnosno onih, koja se više ni u koga neće inkarnirati na fizičkom nivou. Da bi preživele, sve one zahtevaju konstantan priliv materija iz bilo kog izvora. Najveći deo „guta“ sve što se vidi. Ali naprednije Suštine prilično se brzo obuče za rad sa živim ljudima i životinjama na taj način, da oni počinju da pokazuju svoje emocije, u kojima je velika količina „energije“ (koja je dospela u telo prevarenom i razgrađenom hranom).

Deo ove „energije“ apsorbovana je od strane parazita, a ostatak se rasejava u prostoru. Pored toga, paraziti su prisutni i na mentalnom planu planete, a tamo već žive prilično „pismene“, odnosno prilično razvijene suštine.
Šta se desilo sa tim suštinama miliona vrsta živih organizama, koji su nestali sa lica Zemlje tokom evolucije? .. Šta se dešava sa suštinama izumrlih životinja, koje su u momentu prirodne ili nasilne smrti, kao i suštine svih ostalih živih organizama dospeli na odgovarajući nivo planete?
Za njih više nikada neće biti nove inkarnacije, jer ne postoji niko sa njihovom genetikom na fizičkom nivou … Ove suštine su izgubile svoju biološku osnovu. Bez fizičkog tela nijedno stvorenje nije u stanju aktivne evolucije, jer se u fizičkom telu dešavaju potrebni procesi koji pružaju priliku za aktivan život i njegov razvoj.
Bez fizičkog tela, suština ostaje bez stalnog aktivnog izvora energije. Ono,
što suština može da nauči sa svojim telima na drugim nivoima, dovoljno je samo da se održi celovitost te suštine. Zato, suštine izumrlih vrsta, uhvaćene u takvim uslovima, počinju da se prilagođavaju životu na tim nivoima. Štaviše, suštine različitih vrsta stvorile su različite sposobnosti prilagođavanja.

Photo by Mike on Pexels.com

Neke od njih su počele da apsorbuju i koriste, kao izvor nove energije za svoj aktivan život, suštine drugih vrsta, uhvaćenih u ovo stanje i koje nemaju energetsku zaštitu na tim nivoima, ili je imaju, ali je preslaba. Suštine, koje su se prilagodile životu na drugim nivoima, zovemo astralnim životinjama. Neke astralne životinje počele su da jedu ne samo suštine izumrlih životinja, već i suštine živih organizama koje su nastavile da žive i
razvijaju se na fizičkom nivou planete. I opet, njihove žrtve su one suštine, koje nemaju dovoljno pouzdanu zaštitu u vreme boravka na tim nivoima.
Drugi deo izumrlih astralnih životinja se prilagođava novim uslovima, koristeći takozvani energetski vampirizam … Koja je suština tog fenomena?!
Svaki živi organizam ima zaštitno psi-polje, koje obezbeđuje najpovoljnije uslove za funkcionisanje organizma, štiteći ga od dejstva drugih psi-polja. Dakle, energetski vampiri, nalaze životinje sa oslabljenom ili uništenom psi-zastitom, unjedruju se kroz nju u suštinu te životinje i uzimaju sebi komad vitalne sile – energetskog potencijala, stvorenog fizičkim telom žrtve.

Putujte preko booking.com. Klik na sliku!


Rezultat je značajno brže iscrpljivanje fizičkog tela, i takva suština mnogo brže umire nasilnom ili prirodnom smrću. Takav energetski uticaj može biti i periodičan i trajan.
Ali, da bi stvorila takav energetski uticaj, astralna životinja mora da „otvori“, prevaziđe kvalitativnu barijeru između fizičkog i eteričnog plana planete, a u nekim slučajevima, dve barijere – eteričnu i astralnu. To zahteva određeni potencijal.
U različitim vremenima debljina ovih barijera je različita. Maksimalna gustina barijera je u toku dana, a minimalna – noću. Minimalna gustina ovih barijera je između ponoći i četiri sata ujutro. Zbog toga, većina energetskih vampira su noćne grabljivice koje idu u lov po mraku …
Osim toga, površina planete ima različitu energetsku strukturu, što utiče na debljinu barijera. Efekat može biti kako negativan (pri kojem debljina barijere postaje manja u zonama sa takvom energijom) ili pozitivan (pri kojima se gustina barijere povećava). Tako, na površini planete postoje negativne zone – negativne geomagnetske zone, u kojima su te barijere odsutne ili su veoma slabe, čak i po danu. U tim zonama, svaki organizam je izložen negativnim dejstvima, uključujući i efektima astralnih vampira. To dovodi do brzog slabljenja, iscrpljenosti, a u budućnosti, pri dugoročnom prisustvu u tom regionu, brzog uništavanja tela.
Zbog toga, ako je prostorija, u kojoj spava čovek u toj zoni, telo čoveka brzo slabi, nema normalan san, a na kraju takav čovek dobija ozbiljne bolesti, vrlo često rak …

nastaviće se

Podrži održavanje sajta. Paypal.

Upiši svoj e mail i dobijaj najnovije tekstove. Besplatno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s