Duhovnost, Dušan Mitrović

Genetska sećanja


Piše: Dušan Mitrović

Ispričaću vam jednu zanimljivu priču koju možete nazvati izmišljenom, jer ona svakako tako zvuči i ne postoje dokazi za njeno dokazivanje. Uostalom, i kada smo započeli emisiju Drevnik, informacije iz tih emisija su u početku izgledale potpuno isto, kao jedna lepa i zanimljiva fikcija. U međuvremenu, otkako je ta tema tada započeta, mnogo ljudi se zainteresovalo i prepoznalo te informacije kao nešto što oduvek znaju. A zapravo, jedina potvrda istinitosti tih informacija jeste otvaranje našeg genetskog sećanja koje je nepogrešiv izvor prepoznavanja istinite prošlosti. I bilo koje druge istinu uostalom.

Nekada je otvaranje tog genetskog sećanja samo prepoznavanje tih istinitih informacija, a nekada su to trenuci kada one same izviru iz čoveka a da on sam ne zna odakle mu one. Nekada samo sklapamo mozaik od trenutno dostupnih, onih koje smo već prepoznali i onih koje se odnikuda samo pojave u našim mislima. I naravno, ako nas interesuje bliža prošlost, otvaraće nam se sećanje na nju, ako nas interesuje dalja, genetsko sećanje na drevnost počeće da se otvara, ako nas recimo interesuju energije i struje kao recimo Teslu, otvaraće se genetsko sećanje upravo u toj oblasti. I sada moram da naglasim, neće se svakome to otvarati a nije ni potrebno niti je moguće. Nisu za to potrebne komunikacije sa višim silama, kako mnogi tvrde da je imaju, nisu potrebni nikakvi entiteti koji nas kanališu i govore nam ono što i sami želimo da čujemo, potrebno je samo razumeti kako se informacije i znanja dobijaju.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Otvaranje genetskog sećanja je proces koji bi trebalo da se dešava skoro odmah po rođenju i u narednim godinama. Nekada je bilo tako, a danas više nije. Čovek ne može da se razvije i postane čovek u punom smislu reči ako živi kao usamljenik, pogotovo u ranom periodu. Ljudsko društvo, iskustvo hiljada generacija predaka, apsorbovano u našem detinjstvu u naš mozak na prirodan način jeste ono što nazivamo genetskim sećanjem. Ranije je postojala pravilna situacija kada su se bake i babe bavile unucima a oni sami su imali kvalitete koji su se razvili sa godinama, a deca su bila tu i tako je nastajala simbioza. Dedovi i babe uzimali su od svojih unuka višak energije, koja im svakako nije potrebna, nemaju je na šta trošiti. A bili su istovremeno veliki i snažni magneti, koji su njihovim unucima pomagali da brzo napreduju, odnosno stvarali su optimalne uslove za razvoj unuka. I ispostavilo se pozitivno – bake i dedovi su primali višak dečje energije, koja nije išla nigde, osim što bi bila izbačena. Oni su dobijali više života, oni su živeli duže i zdravije, a unuci su se razvijali brže. A kada su okupili sve u vrtiće, sve je krenulo naopako, problemi i poremećaji prirodnih ciklusa. Bez toga da upijamo u naš mozak iskustva hiljada generacija naših predaka, u ovom slučaju baka u deka, mi ne možemo da postanemo čovek u punom smislu te reči. Ali apsorbujući to iskustvo, mi počinjemo da se pretvaramo u pojedinca, kada svako od nas počinje da propušta to iskustvo kroz sebe i postajemo svesni genetskog sećanja na nivou intuicije, u trenucima iznenadnih AHA momenata, u trenucima dubokog uranjanja u neku temu, itd. I to se sećanje manifestuje na takve načine koje mi doživljavamo najčešće kao kontakte se višim silama, bogom i ko zna čime, i nikako da razumemo da je to zapravo kontakt nas samih sa nama samima. Zapravo, naša suština, naša duša, u određenim momentima važnim za nas, šalje signal, odnosno informaciju, skladištenu u njoj kao iskustvo hiljade generacije naših predaka, u našu svest i naš um, posredstvom gena. Tada se najčešće zapitamo uvek jednu istu stvar, a to je, odakle ja to znam? A uvek je u pitanju samo kontakt sa našom dušom koja nosilac svih znanja sakupljenih iz ranijih života u interakciji sa znanjem društva u kome je bila otelotvorena.

Putujte preko booking.com. Klik na sliku!

A da bi se razumelo to genetsko pamćenje predaka, potrebno je znati da svaka duša pripada svom rodu i da se otelotvoruje samo u njemu, naravno pod uslovom nemešanja sa drugim civilizajima koje žive na našoj planeti kada nastaju odstupanja od prirodnog procesa. Zašto je to važno, čućete tokom ove, možete je slobodno nazvati, izmišljene priče, ako vam je tako lakše i jednostavnije da je čujete.

nastaviće se

Podrži održavanje sajta. Paypal.

Upiši svoj e mail i dobijaj najnovije tekstove.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s