Dalibor Stojšić, Spiritualna tehnologija

Filipinska tehnika lečenja glavobolje


Piše: Dalibor Stojšić

Ovu tehniku je našoj javnosti izneo Ž.M. Slavinski. Uočavam da pomaže. Pokušajte.

Glavobolja za većinu ljudi nema oblik. Ako tražite da je opišu, reći će da je jaka ili slaba, da je bolna ili podnošljiva itd., ali vam neće reći kakvog je oblika. Ali uz angažovanje mašte moguće je dati joj oblik, a potom i druga svojstva.

Sve što postoji u fizičkom univerzumu materije, energije, vremena i prostora ima karakteristike fizičkog univerzuma: ima materiju ili masu, a to znači oblik i veličinu, ima energiju, zauzima izvestan prostor i ima izvesno trajanje. Da bismo mogli operirati sa elementima koji u svakidašnjem životu za nas nemaju takva svojstva, mi ćemo im naporom mašte dati takve karakteristike. Dobro je dati im određenu boju i temperaturu, ukoliko se ta svojstva već nisu sama nametnula.

Foto: Anh Nguyen unsplash.com

U Filipinskoj tehnici pitamo čoveka koga boli glava, kakve je boje njegova glavobolja? Pa zatim, kolika je? Kaže mu se: “Zamisli da je tvoja glavobolja u tečnom stanju. Koje je boje? Kada bismo je sipali u staklenu posudu, da li bi tvoja glavobolja ispunila litarsku bocu? Ili balon od 5 litara? Ili veliku staklenu kadu?” Kada kaže kolika je glavobolja, daje mu se instrukcija: “Zamisli da je presipaš u drugi stakleni sud iste tolike veličine. Sipaj polako, sipaj, sipaj… Koje je boje sada? Koliko je ima, isto ili manje?” Potom se zahteva da u mašti sipa glavobolju nazad u prvi sud. Obično je ima sve manje i manje i kada nestane pita se klijent što je sa glavoboljom? U većini slučajeva je i ona tada nestala.

Mislima, maštom možemo dati veličinu, boju i druga svojstva stvarima, koja obično nemaju. Po okultnoj teoriji, na astralnom planu sve ima svoju energetsku formu, svoje energetsko polje i neke vidovite osobe mogu videti čak i vašu glavobolju kao energetski balon određene veličine, oblika, boje i energije.

Ovaj metod možete sami na sebe da primenite. Ne treba vam pomoć bilo koga.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s