Duhovnost

Predstavljamo: Anđelko Katinić, sajt Samospoznaja, od sada i kod nas!


Svi mi, koji smo na putu samospoznaje, rado posećujemo sajt ,,Samospoznaja“. Osnivač sajta i autor tekstova je Anđelko Katinić, koji od sada piše i za Psihologiju smisla.

Saznajte kako promijeniti život na bolje…Upoznajte sebe, poručuje Anđelko.

Anđelko Katinić

Predstavljanja su uglavnom nedostatna onoga što čovjek uistinu jeste iz razloga jer riječi nikada ne mogu izraziti ono što čovjek u sebi nosi. O nama nikada nebi trebale govoriti naše riječi već naša dijela, a upravo zbog toga volim sebi često da kažem onu Gandhijevu koja veli: ‘Budi promjena koju želiš vidjeti u svjetu’.

Uglavnom, ja sam tragalac za istinom, ronilac koji roni duboko u svoje dubine ne bi li u njima dotaknuo svoju suštinu. Volim mir i unutrašnju tišinu, volim istinu, osmjeh i radost u srcima ljudi.

Imao sam tu milost da u trenucima kada sam mislio kako ću napustiti ovaj svijet doživim nešto što mi je promjenilo život, da spoznam svoju Dušu i da u Njoj upoznam Boga. Od tada moj život biva posvećen samo jednome cilju – oslobođenje od iluzije prevarenog uma.

U posljednjih 12 godina došao sam do mnogih spoznaja uslijed kojih sam u potpunosti transformirao svoj život, a najviše me veseli pomisao da je sve to tek početak.

Svojim pisanjem želim ukazati na sve one nepravilnosti u našim životima koje smo prihvatili kao osnovu života i na sve one laži koje smo prihvatili kao činjenice. No iznad svega moje pisanje je vid komunikacije pomoću koje iznosim ono što otkrivam u tišini svoje Duše. U isto vrijeme ja sam učenik i učitelj samome sebi.

Namaste

https://samospoznaja.site

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s